top of page
Search
  • Writer's pictureRALUCA ANDREEA FORȚ

Partajarea fotografiilor prin Slideshow

ora 09:00 Profesorul intră la oră.

ora 09:03 Se face prezența.

ora 09:04 Se anunță titlul și se pun întrebări.

  • Ce este un "slideshow"?

Raspuns: Un "slideshow" este o prezentare a unei serii de imagini statice pe un ecran de proiecție sau un dispozitiv de afișare electronică, de obicei într-o secvență prestabilită. Modificările pot fi automate și la intervale regulate sau pot fi controlate manual de un prezentator sau de spectator.

  • Unde putem realiza un "slideshow"?

Raspuns: Putem face un slideshow foarte ușor în PowerPoint. Dar, există și alte aplicații în care se poate realiza. Aceste aplicații se pot găsi foarte ușor în urma unei căutări pe Google.

  • Cum creăm un slideshow?

Raspuns: Puteți începe prin a crea o prezentare, alegând un șablon sau un aspect, apoi adăugați media. Consecvența este esențială atunci când faceți o prezentare de diapozitive sau un montaj video, așa că păstrați culorile și stilurile de font uniforme. Pentru fiecare diapozitiv, puteți alege și o imagine de fundal, o fotografie prezentată sau un colaj.

  • Exemple de alte aplicații în care se poate realiza un slideshow:

  1. Fantashow

  2. DVD Slideshow Builder

  3. Aiseesoft

  4. Canva

ora 09:15 Profesorul postează tema pe Classroom.



Tema22: Partajarea fotografiilor prin Slideshow


Realizați un Slideshow în PowerPoint de minim 5 slide-uri în care să partajați imagini legate de desenele voastre preferate din copilărie. Puteți face un top 5 sau alt număr, în funcție de slide-uri. Imaginile să fie însoțite de numele desenelor animate. Vă las mai jos câteva link-uri pentru alte site-uri în care se află tutoriale și în care puteți crea un slideshow.

Trimiteți documentul ppt.




9 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


Post: Blog2_Post
bottom of page